Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι στη  Δ.Κ.Ευπαλίου με το συνδυασμό “Δωρίδα για Όλους”

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Από καρδιάς…

Φίλες και φίλοι,
Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, με ειλικρίνεια και εντιμότητα ζητάμε την ψήφο σας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Μαζί θα παλέψουμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το χωριό που οραματιστήκαμε.
Γνωρίζετε πολύ καλά τη διαδρομή μας, αφού αρκετούς από εμάς μας έχετε τιμήσει επανειλημμένως με την ψήφο σας και χρόνια τώρα υπηρετούμε πιστά τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είμαστε άνθρωποι με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να αξιοποιήσουμε περισσότερο τις δυνατότητες αυτού του ευλογημένου τόπου.
Είμαστε και νέοι, Ευπαλιώτες με αρχές και αξίες, που έχουμε την ίδια αγωνία για την πορεία του χωριού μας κι έχουμε δώσει ουσιαστικά δείγματα γραφής όλα αυτά τα χρόνια με τη συμμετοχή και την ανιδιοτελή προσφορά μας στο Ευπάλιο.
Με σεβασμό και αγάπη για τον τόπο μας  και με οδηγό πάντα τις αξίες και τις αρχές μας, νηφάλια, καθαρά, κοιτάζοντας στα μάτια κάθε συγχωριανό μας, συνεχίζουμε τον κοινό μας δρόμο με τον Δήμαρχο Δωρίδος κ. Γιώργο Καπεντζώνη και τους άξιους υποψηφίους του συνδυασμού «Δωρίδα για όλους».
Η άριστη συνεργασία του Δημάρχου μας με τον πρόεδρο του Ευπαλίου και τους συμβούλους όλα αυτά τα χρόνια, άλλαξε την εικόνα του χωριού μας!
Το αγροτικό ιατρείο, τα γήπεδα στα σχολεία, οι συνεχείς παρεμβάσεις στον χείμαρρο Μαντήλω, τα καινούργια φωτιστικά, η διάνοιξη πολλών δρόμων, η καθαριότητα, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, η συντήρηση και βελτίωση όλων των υποδομών είναι μερικά από τα έργα που έγιναν .
Τα μεγαλύτερα όμως έργα, που η επιτυχία τους οφείλεται στον κ. Γιώργο Καπεντζώνη, Δήμαρχο Δωρίδας και στον κ. Κώστα Τσιούστα, Πρόεδρο της Δ Κ. Ευπαλίου είναι:
–  Η παραμονή του Αστυνομικού τμήματος στο Ευπάλιο και η μεταστέγασή του σύντομα σε κρατικό κτίριο.
–  Τα παλιά εγκαταλελειμμένα σφαγεία που έγιναν ένα σύγχρονο υψηλών προδιαγραφών λειτουργικό κτίριο.
–   μελέτες από το Υπουργείο Πολιτισμού για τον Βυζαντινό Ναό του Αγίου Ιωάννη και η ένταξή του για χρηματοδότηση σε πρόγραμμα της Περιφέρειας.
–  Η αγορά μέσω πλειστηριασμού του κτιρίου  της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών στο οποίο ήδη στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου και τοπικοί σύλλογοι.

-- Διαφήμιση --

–  Η μεταμόρφωση του χώρου στα Κτίρια σε «μπαλκόνι του Κορινθιακού» με πολλές εκδηλώσεις…

Φίλες και φίλοι,
Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις σας γιατί έχουμε τις γνώσεις, έχουμε σχέδιο και προτάσεις, μα πάνω από όλα γιατί έχουμε τα ίδια όνειρα, την ίδια αγάπη και την ίδια αγωνία για την πρόοδο του χωριού μας!
Το ψηφοδέλτιο για την Δημοτική Κοινότητα Ευπαλίου κοσμούν οι:
Γιώργος Δημάκης,               ιδιωτικός υπάλληλος
Σπύρος Διαμαντόπουλος, τελειόφοιτος Πανεπιστημίου Δ. Αττικής
Γιάννα Κατσαρού,               εκπαιδευτικός Γυμνασίου Ευπαλίου
Σοφία Λογοθέτη,                  εκπαιδευτικός Γυμνασίου Ευπαλίου
Αρχοντία Μπάμπου,           ελεύθερη επαγγελματίας
Σπύρος Πριόβολος,            συνταξιούχος π. Ολυμπιακής Αεροπορίας
Κώστας Τσιούστας,             ελεύθερος επαγγελματίας
Θανάσης Ψιμάδας,              π. τραπεζικός υπάλληλος
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, για τον Δήμο και τις Δημοτικές Κοινότητες Δωρίδος καλή επιτυχία και καλή προεκλογική περίοδο!

 

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -