Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Φεβρουάριο θα καταβληθούν στους δικαιούχους από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 έως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021.
Αναλυτικά, οι συντάξεις θα πληρωθούν ως εξής:
– Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Τα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν απόψε στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
– Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
– Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
– Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.