Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

Σε Δωριείς της Αθήνας μίλησε ο Τάσος Φλώρος

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

 

Τους στόχους και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα στο Δήμο της Δωρίδας ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Φλώρος σε συγκέντρωση Δωριέων στην Αθήνα που έγινε στην αίθουσα της Δωρικής Αδελφότητας.

Στην εκδήλωση καλωσόριζε τους παρευρισκόμενους ο οικοδεσπότης Πρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας Γιάννης Μπαλατσούρας που ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους μέσα από ενότητα για το καλό της Δωρίδας .

Τον υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε ο μαθηματικός Παναγιώτης Γιώτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναφέροντας ότι από παλιά τον είχε εντυπωσιάσει ένα άρθρο του Αμερικανικού Συντάγματος που λέει ότι κάθε Πρόεδρος μπορεί να διεκδικήσει την προεδρία το πολύ δύο τετραετίες.

-- Διαφήμιση --

Προφανώς ο νομοθέτης θέλησε να προλάβει καθεστωτικές αντιλήψεις με όσα κακά αυτές επιφέρουν.

Κι ο Δήμος Δωρίδας σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Όλοι μας, είπε, κινούμαστε από μια αγάπη για τον τόπο μας και μια διάθεση προσφοράς σ΄αυτόν.

Ο συνάδελφός μου Τάσος Φλώρος είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής αγωνιστής που για χρόνια τρέχει να αναδείξει και προωθήσει θέματα της Δωρίδας . Είναι ένας άνθρωπος βαθειά μορφωμένος και γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άνθρωπος που πιστεύει στη συνεργασία, στην ομαδική δουλειά, στο «εμείς» που λέει και ο στρατηγός Μακρυγιάννης. Γι΄αυτό και τον εμπιστευόμαστε και καλώ να τον εμπιστευτείτε κι εσείς.

Από την πλευρά του ο Τάσος Φλώρος αφού καλοσώρισε κι ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους φίλους Δωριείς ανέπτυξε επιγραμματικά το πρόγραμμά του δίνοντας έμφαση σε θέματα άμεσης προτεραιότητας και ιδιαίτερα σε αυτά της καθημερινότητας.

Η ύδρευση των χωριών είναι ένα από αυτά και ειδικότερα με την αλλάγή των υποδομών και σωληνώσεων για την υγεία των κατοίκων.

Επίσης η οδοποιία είναι σε κακά χάλια και πρέπει να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της Δωρίδας.

Σημαντικό θέμα για το οποίο θα πρέπει να ασχοληθούμε είναι η υγεία και η πρόνοια για τους δημότες μας καθώς και όλες οι αναγκαίες υποδομές στήριξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Ακόμα πρέπει να εκμεταλευτούμε όλα τα σχετικά προγράμματα, ευρωπαϊκά και ελληνικά που τρέχουν ώστε να τα αξιοποιήσουμε για την ανάπτυξη της Δωρίδας.

Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορούμε να τα πετύχουμε ενωμένοι τόνισε ο Τ.Φλώρος, και υπογράμμισε ότι σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, ο Δήμος χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη “Νέα εποχή για τη Δωρίδα” τους οποίους παρουσίασε έναν- έναν ο Τάσος Φλώρος.

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -