Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

ΣΚΛΗΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ στο ΠΑΣΟΚ Φωκίδας από του Γραμματείς της Νομαρχιακής και της Νεολαίας

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Η αλληλοσφαγή μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Φωκίδας βγήκε στην επιφάνεια με βαρειές κουβέντες που αντάλλαξαν τις τελευταίες ημέρες , ο Γραμματέας της Νεολαίας Γιάννης Τσάφος με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Νίκο Πέτρου.

Η αρχή έγινε με την επιστολή παραίτησης του, που έστειλε στο κόμμα ο Γραμματέας της Νεολαίας και έδωσε στη δημοσιότητα.

Αμέσως απάντησε με δική του επιστολή ο Γραμματέας της Νομαρχιακής αφήνοντας και προσωπικές αιχμές κατά του Γιάννη Τσάφου, που ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει χάμω , απαντώντας με νέα αιχμηρή επιστολή και προσωπικά κατά του Νίκου Πέτρου.

Αλλά , χωρίς σχολιασμό, ας παρακολουθήσουμε τα συντροφικά αυτά μαχαιρώματα μέσα από τις ίδιες τις επιστολές.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Γ.ΤΣΑΦΟΥ
Προς : Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας
Θέμα : Παραίτηση ευθύνης και αξιοπρέπειας

Αγαπητοί Σύντροφοι

Mε την παρούσα επιστολή θα επιθυμούσα να θέσω στην διάθεση σας, την παραίτηση μου από την θέση του Γραμματέα Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Νομού Φωκίδας, καθώς και από την ιδιότητα μου ως μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Είναι μια επιλογή καθαρά προσωπική και έγκειται στον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση, που μου δίνει την δυνατότητα να έχω, η ύπαρξη μου ως άνθρωπος.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ως κίνημα γεννήθηκε και υπήρξε, προκειμένου να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα, να προστατεύει και να διασφαλίζει τα δικαιώματα του νέου, του χαμηλοσυνταξιούχου, του μικρομεσαίου ελεύθερου επαγγελματία, του μικροεπιχειρηματία, του αγρότη, του επιστήμονα και ευρύτερα του κάθε άξιου και αγωνιστή Έλληνα, που είχε ως όραμα να ζήσει καλύτερα και ποιοτικότερα.

Φέρει όμως ως κόμμα, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον κατακερματισμό της ελληνικής κοινωνίας και για την τραγική χρεωκοπία του σημερινού πολιτικού συστήματος, τόσο διότι τιμήθηκε πολλάκις με την ψήφο του Ελληνικού λαού και κυβέρνησε την χώρα, όσο και γιατί δημιουργήθηκε για να αποτελέσει δύναμη ελέγχου και διασφάλισης του πολιτικού συστήματος και της ορθής λειτουργίας του.

Πριν δύο χρόνια, με την είσοδο στο πρώτο μνημόνιο, τόσο εγώ όσο και άλλοι σύντροφοι σταθήκαμε στο πλευρό της κυβέρνησης, υπερτονίζοντας την αναγκαιότητα το καράβι που λέγεται Ελλάδα να φτάσει στο απάνεμο λιμάνι σωτηρίας, μαζί με το πλήρωμα του, τον Ελληνικό λαό.

Τονίσαμε επίσης την λανθασμένη επιλογή πορείας και το ενδεχόμενο της εξαθλίωσης του πληρώματος μέσα από αυτήν. Ζητήσαμε έναν εναλλακτικό δρόμο, τον οποίο καταγράψαμε και παρουσιάσαμε. Αρνηθήκαμε ως νέοι άνθρωποι την φιλοσοφία των μονοδρόμων και την ιδεολογική και προτασιακή πτώχευση του χώρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Παρ’ όλα αυτά εκείνο το τότε ενδεχόμενο, αποτελεί πλέον μια ξεκάθαρη πραγματικότητα, την οποία μάλιστα βιώνει καθημερινά κάθε Ελληνίδα και Έλληνας σε αυτόν τον τόπο.

Μέσα λοιπόν σε αυτήν την πλήρη απαξίωση θεσμών, αξιών αλλά και βασικών κοινωνικών αρχών, η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ μέχρι σήμερα απέτυχε να ανασυντάξει τις κοινωνικές δυνάμεις, απέτυχε να αποδώσει νόημα και ουσία στις θυσίες του Ελληνικού λαού, απέτυχε να ανατρέψει κατεστημένες δομές και αντιλήψεις τόσο στον δημόσιο όσο και σε κάθε άλλο τομέα της κοινωνίας και δεν απέδωσε ούτε στο ελάχιστο ευθύνες σε αυτούς που καταλήστεψαν την χώρα και χρέωσαν την νέα γενιά και πολλές περισσότερες που θα ακολουθήσουν. Δεν επέβαλε καμία ποινική ευθύνη, δεν οδήγησε κανένα στη φυλακή, μιας και όλοι αποδείχθηκαν αθώοι ελλείψει επαρκών ενοχοποιητικών στοιχείων.

Εκ των πραγμάτων οδηγούμαστε στην «κινεζοποίηση» του ελληνικού λαού, και για να δώσω την μετάφραση η Κίνα είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο σε επίπεδο Α.Ε.Π (3η θέση) ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στην 100ή θέση σε επίπεδο κατά κεφαλήν ΑΕΠ.

Συμπερασματικά αποτελεί μια οικονομική υπερδύναμη ως χώρα, αλλά ταυτόχρονα και μια χώρα φτωχών πολιτών.

Εσχάτως έχουμε φτάσει στο σημείο να ακούμε εντός του «ναού της δημοκρατίας» ότι όλα αυτά τα αναποτελεσματικά μέτρα, επιβάλλεται να ληφθούν, δια στόματος μάλιστα του Υπουργού Οικονομικών. Βέβαια ισχυρίζεται, ότι επιβάλλονται προκειμένου να διατηρήσουμε ζωντανή την πεθαμένη χώρα μας και να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία, την οποία προ καιρού παραχωρήσαμε έναντι φθηνού αντιτίμου.
Και τι να κάνουμε θα ρωτούσε κάποιος σύντροφος της Κυβέρνησης.
Να πτωχεύσουμε την χώρα; Θα απαντούσα λοιπόν:

1. Να συνεργαστείτε με τις Ελβετικές αρχές και να εντοπίσετε όλους αυτούς που έχουν μεταφέρει τα χρήματα τους στην Ελβετία ώστε να εφαρμόσετε το «πόθεν έσχες».

2. Να διακόψετε μια για πάντα τις πελατειακές σχέσεις, που εσείς δημιουργήσατε στο δημόσιο, τον ευρύτερο δημόσιο αλλά και κάθε άλλο τομέα της κοινωνίας.

3. Να πάτε στις Βρυξέλλες και να υπενθυμίσετε στους εταίρους μας, ότι η Ευρώπη δημιουργήθηκε για να γίνει η Ευρώπη των λαών, ότι αν θέλουμε να επιτύχουμε μια πραγματική κοινωνική και οικονομική σύγκλιση, θα πρέπει η Ευρώπη να αποκτήσει ενιαία διακυβέρνηση και πολιτική.
Να τους ενημερώσετε αν το ξεχνούν ότι η Ε.Ε. έχει το μεγαλύτερο Α.Ε.Π. παγκοσμίως και να τους κατευθύνετε στην δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».
Υπερτονίστε τους ότι το ελληνικό χρέος για να καταστεί βιώσιμο με ταυτόχρονη επιβίωση των πολιτών της χώρας, οφείλει να μειωθεί τουλάχιστον στο μισό.

4. Εγγυηθείτε τους όμως ταυτόχρονα ότι προτιθέμεθα να ανατρέψουμε την αισχρή δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδος, ότι δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν μισθοί στο δημόσιο τομέα 5 και 10 φορές μεγαλύτεροι από τον ιδιωτικό ότι είμαστε αποφασισμένοι να συρρικνώσουμε το σπάταλο αυτό κράτος και να μειώσουμε τις δαπάνες, ότι θα επιβάλλουμε αξιοκρατία και αξιολόγηση παραγωγικότητας παντού (μέσω αδιάβλητων και ανεξάρτητων επιτροπών). Εγγυηθείτε τους όμως επίσης ότι δεν θα πάρουμε και άλλα λεφτά από τα «τιμημένα γηρατειά», ότι δεν θα συνεχίσουμε να οδηγούμε στην ανεργία τους νέους, ότι δεν θα καταστήσουμε ποινικό αδίκημα την μικρομεσαία ιδιοκτησία, ότι δεν θα οδηγήσουμε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε πτώχευση και τους νέους επιστήμονες σε αναγκαστική μετανάστευση.

5. Αν πάτε στην Ευρώπη και αρνηθούν να σας ακούσουν ή δεν δεχθούν την πρόταση σας, τότε προτρέψτε και τους υπόλοιπους εταίρους μας, να διαλυθεί αυτή η κατ’ επίφαση κοινωνική και οικονομική ένωση, προτρέψτε τους εταίρους μας να γυρίσουμε όλοι στα εθνικά μας νομίσματα και κάντε εσείς το πρώτο βήμα αποχωρώντας. Μην μου πείτε ότι μετά δεν θα έχουμε πετρέλαιο τον χειμώνα γιατί το εισάγουμε, και το νόμισμα μας δεν θα έχει αξία στο εξωτερικό, γιατί θα σας απαντήσω, ότι μετά την εξίσωση της τιμής πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, ελάχιστοι Έλληνες θα έχουν την δυνατότητα να το αγοράσουν, ούτε ότι δεν θα έχουμε πια γερμανικά αυτοκίνητα γιατί θα σας απαντήσω ότι πια δεν μπορούμε να τα συντηρήσουμε και τα πουλάμε. Εν γένει θα σας απαντήσω ότι θα περάσουμε πολύ δύσκολες μέρες, αλλά θα οδηγηθούμε εξ ανάγκης στην εθνική αυτάρκεια (χαρακτηριστικό προηγμένων οικονομιών από αρχαιοτάτων χρόνων π.χ. Μινωικός Πολιτισμός) και εξ ανάγκης θα γίνουμε ανταγωνιστικοί ως χώρα. Άρα εξ ανάγκης θα αναπτυχθούμε.

Για όλα εκείνα που κάνατε στο παρελθόν οδηγώντας μια ολόκληρη νέα γενιά στην «χρεωκοπία», για την εγκληματική αδιαφορία που επιδείξατε 35 και πλέον έτη στην θωράκιση της εθνικής μας και οικονομικής μας κυριαρχίας, για όλα αυτά που δεν κάνετε στο παρόν, θέτω εαυτόν εκτός αυτού του σχηματισμού που λέγεται ΠΑ.ΣΟ.Κ μιας και κίνημα έπαψε να είναι προ πολλού. Δεν μπορείτε αγαπητοί σύντροφοι της κυβέρνησης να με πείσετε, ότι η γενιά που μας καταδίκασε να βιώνουμε αυτές τις τραγικές μέρες, έχει την θέληση, τα αποθέματα και την δυνατότητα να μας διασώσει. Αφού λοιπόν εσείς δεν αλλάζετε, η παραίτηση μου αποτελεί ελάχιστη πράξη ευθύνης απέναντι σε αυτή τη γενιά, στον εαυτό μου, αλλά και στα παιδιά που ελπίζω να κάνω. Τουλάχιστον ας υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να μπορώ να τους απαντήσω ότι εγώ δεν συμμετείχα σε όλο αυτό…

Με συντροφικούς χαιρετισμούς , Ιωάννης Δ. Τσάφος

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν.ΠΕΤΡΟΥ

Αναλυτικά η απάντηση του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ στον παραιτηθέντα Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ Γιάννη Τσάφο.

Επειδή η παραίτηση πολιτικού στελέχους από την οποιαδήποτε ιδιότητα ή αξίωμα που κατέχει, έχει πολιτικές επεκτάσεις στον φορέα τον πολιτικό τον οποίον εκπροσωπεί, οφείλω στο όνομα της αλήθειας και της υπεύθυνης πληροφόρησης την οποία πρέπει να έχουν οι πολίτες ανόθευτη και αβίαστη να δηλώσω τα κάτωθι:
Στις εκλογές τις 18-5-2008 ο κύριος Τσάφος με την θέληση του (δεν επιστρατεύτηκε) ήταν υποψήφιος για την θέση του Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ , θέση την οποίαν κατέκτησε ως μοναδικός υποψήφιος.
Έκτοτε « μην το είδατε μην τον απαντήσατε τον…………………………..»
Παρά τις συνεχείς προσκλήσεις και εκλύσεις, ουδέποτε εμφανίσθηκε ή παρενέβη γραπτώς δια του τύπου, ούτε καν συνεκάλεσε το 15μελές συμβούλιο της Νεολαίας.
Πέρασαν Ευρωεκλογές – Εθνικές εκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, τον είδε κανείς πουθενά;
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ μοναδικό φαινόμενο στην Ελλάδα έμεινε ανενεργή με ευθύνη του κ. Τσάφου.
Γιατί άραγε ο κ. Τσάφος για 3,5 χρόνια δεν μίλησε ή δεν παραιτήθηκε ;;;; και το κάνει τώρα που ουσιαστικά έχει λήξη η θητεία του;
Για πια ευθύνη και αξιοπρέπεια μιλάει ;;;;
Γι αυτή που ποτέ δεν ανέλαβε ή δεν επέδειξε;
Με πιο δικαίωμα και για πιο λόγο, για 3 .χρόνια σφετερίστηκε, τον τίτλο του Γραμματέα της Νεολαίας ;
Από πού αντλεί το θράσος να υβρίζει και να προσβάλει την παράταξη και τα στελέχη της που για χρόνια ανυστερόβουλα προσφέρουν περίσσευμα ψυχής, ματώνουν και αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας και του λαού μας και σήμερα παλεύουν να σωθεί η Χώρα από την χρεοκοπία.
Νομίζει ότι έτσι θα μπορέσει να δικαιολογήσει ο κ. Τσάφος την δική του απουσία και απραξία ή θα επιτύχει αυτό το οποίο επιδίωκε και ποτέ δεν κατάφερε.
Παρά ταύτα μαθήματα κομματικού πατριωτισμού από ανύπαρκτους ή απερχόμενους δεν δεχόμαστε.
Η νεολαία ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ θα δικαιώσει τον ρόλο της και την ύπαρξη της.
Θα διεκδικήσει το μέλλον της με τους συμμετέχοντες και αυτούς που είναι αποφασισμένοι αυτή την κρίσιμη ώρα να προσφέρουν
Ο κ.Τσάφος οφείλει να ζητήσει μια δημόσια συγνώμη από τους Νεολαίους της Φωκίδας διότι με δική του ευθύνη τους καταστήσατε ανενεργούς επί 3 . χρόνια._

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΦΟΥ

Αξιότιμε κύριε Γραμματέα,

αντιλαμβάνομαι την ανάγκη άνθρωποι της γενιάς σας, να απαντούν καθ’ αυτό τον τρόπο, προσπαθώντας να διασφαλίσουν τα συστημικά τους προνόμια αλλά και τον λόγο της κομματικής τους ύπαρξης. Το κείμενο σας βέβαια καθόλου δεν προάγει τον πολιτικό διάλογο, αλλά και το ήθος που οφείλει να τον διακατέχει, αποτελώντας έτσι ένα παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού προς αποφυγή.

Παρ’ όλα αυτά θα υποβάλω τον εαυτό μου στην διαδικασία να σας απαντήσει. Το κάνω αποκλειστικά σεβόμενος την προσπάθεια, που έχει συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια από τα μέλη της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Φωκίδας, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτή η πολιτική οργάνωση και μάλιστα σε χαλεπούς πολιτικά καιρούς, διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Θα λάβω βέβαια υπόψιν μου το γεγονός, ότι την περίοδο της δημιουργίας της οργάνωσης της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Φωκίδας, δεν ήσασταν Γραμματέας και συνεπώς αγνοείτε την προσπάθεια που έγινε, να αποκτήσει φωνή η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φωκίδας σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και το σημαντικότερο, να δοθεί το στίγμα ύπαρξης της, μιας και μέχρι τότε δεν εκπροσωπούνταν πουθενά και κατ’ ουσία δεν υπήρχε στο Νομό μας.

Για την προσπάθεια που έγινε τότε και για την στήριξη που παρείχε η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Φωκίδας στο σύνολο του κόμματος, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, μπορείτε να ενημερωθείτε από τους προκατόχους σας Γραμματείς, οι οποίοι μάλιστα σε αντίθεση με εσάς, υποστήριξαν θερμά και με πάθος την προσπάθεια μας για δημιουργία οργανωμένης Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ στον νομό μας, όπως και πολλά άλλα νέα και παλαιά στελέχη του κόμματος πανελλαδικά. Σας δικαιολογώ όμως γιατί εντός των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής, είναι σχεδόν απίθανο να αντιληφθείτε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμεώστε να φέρουμε νέους ανθρώπους κοντά στην οργάνωση του Κόμματος και της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε ένα Νομό που κυριαρχούσε ο φόβος και η ηττοπάθεια απέναντι στην Ν.Δ.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας υπερτονίσω, ότι σε ένα δημοκρατικό και ανοιχτό κόμμα δεν υπάρχουν ούτε στρατεύσιμοι, ούτε στρατοί ούτε βαθμοφόροι, ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε. Συνεπώς απαντώντας στο ειρωνικό σας σχόλιο ότι ≪δεν στρατεύτηκα≫, αναφέρω ότι εμμέσως με τιμάτε, μιας και εκλέχτηκα δημοκρατικά από την βάση της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Φωκίδας, την οποία με κόπο κάποιοι χτίσαμε και σίγουρα χωρίς την βοήθεια σας .Νιώθω υπερήφανος αξιότιμε κύριε Γραμματέα που δεν διορίστηκα ούτε διατάχθηκα από κάποιον βαθμοφόρο. (παράγοντα – διαδρομιστή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νομό ή εκτός αυτού).

Αναρωτιέμαι πώς είστε βέβαια σε θέση να γνωρίζεται αν πραγματοποιήθηκαν και με ποιο τρόπο συνεδριάσεις ή συζήτηση των μελών για τα τρέχοντα ζητήματα, αφού δεν μπήκατε ποτέ στην διαδικασία να ρωτήσετε. Ξέρετε οι περισσότεροι νέοι του νομού μας σπουδάζουν και σταδιοδρομούν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, και είναι απόντες από τον τόπο μας, μιας και δεν έχουν το προνόμιο όπως άλλοι νομοί, να έχουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα μέσα στο σπίτι τους, ούτε και ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. Παρ’ όλα αυτά όλοι εμείς που απαρτίζαμε την Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ στον νομό μας, ήμασταν σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση, γεγονός το οποίο εσείς είτε αγνοείτε είτε εσκεμμένα δεν αναφέρετε.

Να σημειώσω βέβαια ότι αν τα μέλη της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Φωκίδας αισθάνθηκαν ότι προδόθηκαν ή προσβλήθηκαν από τον Γραμματέα τους, μπορούσαν και μπορούν να το αναφέρουν δημόσια και να ασκήσουν οποιαδήποτε κριτική. Μην προσπαθείτε όμως εσείς να μιλήσετε αντί αυτών και να ≪επωμισθείτε≫ τα δημοκρατικά τους δικαιώματα αλλά και την ύπαρξη τους.

Όσο δε αφορά στην δημόσια παρέμβαση της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Φωκίδας σας παραπέμπω σε μια κίνηση εντός του χώρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ, την οποία είχαν την τιμή να ιδρύσουν και μέλη της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Φωκίδας, η οποία είχε ως σκοπό να διαφυλάξει και να προάγει τις αρχές και τις αξίες του κινήματος και έχει πολλάκις στο παρελθόν δεχθεί δημόσια συγχαρητήρια σε πανελλαδική εμβέλεια για τιςπαρεμβάσεις της. (www.prokinea.gr) Παρατηρείστε ποιοι είναι οι ιδρυτές της κίνησης, διαβάζοντας την πολιτική της διακήρυξη. Σέβομαι βέβαια ότι ενδεχομένως το αγνοούσατε και παράλληλα θλίβομαι διότι ποτέ δεν ρωτήσατε ώστε να μάθετε.

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.ΠΕΤΡΟΥ

Μόλις έλαβε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Ν. Πέτρου την απαντητική επιστολή του Γιάννη Τσάφου , που δόθηκε και στη δημοσιότητα, έκανε νέα δήλωση τονίζοντας :

«Του κου Τσάφου του δόθηκε η ευκαιρία σε αυτά τα 3 ½ χρόνια να γίνει γνωστός με τη δράση του και δεν το εκμεταλλεύτηκε. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να του κάνω τξη χάρη και να γίνει τώρα γνωστός σε βάρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κόσμος γνωρίζει την όποια δράση του και μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εξάλλου μόλις πληροφορήθηκα ότι θα του απαντήσει ο γραμματέας της νεολαίας μας Κώστας Πανταζής . Και θα του δώσει την απάντηση που του πρέπει»

ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΟΣΠΥΡΟ

Ανίκανους, επικίνδυνους, ανόητους και ανήθικους χαρακτηρίζει τους κυβερνώντες ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ και πρωτοκλασάτο συνδικαλιστικό στέλεχος των ΕΛΤΑ Σάββας Γιαννοσπύρος, (πρόεδρος της Γ.Σ. της πανελλήνιας ομοσπονδίας ΠΟΣΤ) μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ο «πράσινος» συνδικαλιστής ζητά από τους κυβερνώντες να παραιτηθούν για να μας απαλλάξουν από τον μεγάλο κατήφορο που πήρε εξαιτίας τους η χώρας μας. “Δεν υπάρχει ούτε ο κοινός νους για να προτείνει και να εφαρμόσει έστω ένα σωστό μέτρο” τόνισε ο κύριος Γιαννοσπύρος ζητώντας και από τους βουλευτές να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο