ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ και εξέλεξαν νέα Διοικητικά Συμβούλια
- Διαφήμιση -
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Σε πανηγυρική και …Δωρική ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Δωριέων Πάτρας και η Ένωση Τρικορφιωτών Πάτρας, έκοψαν την καθιερωμένη ετήσια πίτα τους ,την περασμένη Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ο πρώτος στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ και η δεύτερη στη ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΝΑΤΙΚΩΝ, με την συμμετοχή επισήμων προσκεκλημένων και δεκάδων Δωριέων με τις οικογένειές τους που διαμένουν στη Πάτρα.
Ταυτόχρονα οι δύο Σύλλογοι πραγματοποίησαν και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων Διοικήσεων.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Ειδικότερα στην εκδήλωση του Συλλόγου Δωριέων Πάτρας ¨Ο Αθανάσιος Διάκος¨ παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, ο Δήμαρχος του Δήμου Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καραχάλιος , ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού συλλόγου Ευπαλίου Δημήτρης Πριόβολος, μέλη συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου .
Μετά τους χαιρετισμούς των παρευρισκομένων και την ομιλία του απερχόμενου Προέδρου του συλλόγου Γεωργίου Τσίρη, που λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και μετά από 4 χρόνια στην προεδρία του Συλλόγου δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα , διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Ψήφισαν 85 Δωριείς της Πάτρας. Τα μέλη του νέου ΔΣ είναι με την σειρά που εκλέχτηκαν οι:
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ( Τείχιο – Φιλοθέη )
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ( Γλύφα )
ΜΟΣΧΟΝΑ- ΛΑΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ( Φιλοθέη )
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ( Τρίκορφο )
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( Τείχιο )
MΗΤΡΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( Τείχιο )
ΜΑΡΓΕΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ( Λιδωρίκι )
ΛΑΓΙΟΥ- ΝΙΑΡΧΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ( Ποτιδάνεια )
ΤΣΙΜΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ( Σκάλωμα )
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΡΑΚΛΗ ( Μανάγουλη )
ΚΑΤΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( Ερατεινή )
Το νέο Δ.Σ θα συγκροτηθεί σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση την Παρασκευή 28-1-2011, όπου και θα εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου.
ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΚΟΡΦΙΩΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Τρικορφιωτών Πάτρας συμμετείχαν περίπου 50 Τρικορφιώτες και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξέλεξαν είναι οι Δημόπουλος Ανδρέας, Χολέβας Βασίλειος, Φιλιποππούλου Ιουλία, Φιλιποππούλου Αδαμαντία, Κοτσικογιάννη Βάσω, Τσούνας Βασίλης και Τσούνης Παναγιώτης.
Για εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ντάρβας Γιώργος, Σαλούρου Γεωργία και Καβελάρη Μαγδαληνή.
Υ.Γ. Ενημερωθείτε για τις πίτες και συνεστιάσεις Συλλόγων της Δωρίδας πατώντας σε προηγούμενο ρεπορτάζ με τίτλο ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
- Διαφήμιση -