- Διαφήμιση -
Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό
Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δωρίδος ο Γιάννης Φλέγγας της παράταξης “Δωρίδα για Όλους” του Γιώργου Καπεντζώνη.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γ. Φλέγγας στην επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Αλεξανδρή αιτιολογεί την επιλογή του σε οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι δεν τού επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντα του όπως επιβάλλεται.
Ως γνωστό ο Γιάννης Φλέγγας εδώ και καιρό έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα όπου και εργάζεται για να βρίσκεται κοντά στον γιό του Θανάση (14 ετών) που έχει επιλεγεί και αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
-- Διαφήμιση --
Πρώτος επιλαχών από την παράταξη “Δωρίδα για Όλους” του Γιώργου Καπεντζώνη στη Δ.Ε. Ευπαλίου για την αντικατάσταση του Γιάννη Φλέγγα είναι ο Ανδρέας Ευστάθιου και ακολουθεί η Πέννυ Σπυροπούλου.
- Διαφήμιση -