Την τιμητική του έχει το Ίδρυμα Κοντώση στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στο Ευπάλιο, την Παρασκευή
- Διαφήμιση -
Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά
Με 16 θέματα στην ατζέντα, εκ των οποίων τα 11 αφορούν το Ίδρυμα Κοντώση , συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Δωρίδας στο Ευπάλιο την Παρασκευή 25 Ιουλίου και ώρα 10:00.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννόπουλος τα θέματα που θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις είναι τα εξής :
ΘΕΜΑ 1ο – Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού Ακινήτου «Ισόγειο Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ξενώνας Α΄ όροφος, στην Τ.Κ. Τρικόρφου, συνολικού εμβαδού 287,26τ.μ. (ισόγειο 177,60τμ, Α΄ όροφος 101,25τ.μ. & λεβητοστάσιο 8,41τ.μ.) της Δ.Ε Ευπαλίου».
-- Διαφήμιση --
ΘΕΜΑ 2ο – Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού «άνω των ορίων» και καθορισμός όρων διακήρυξης, για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Κοινοτήτων Μαλαμάτων – Μανάγουλης».
ΘΕΜΑ 3ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην Γενική Συνέλευση της Πολυκατοικίας, που αφορά την σύμφωνη γνώμη για την υπογραφή πρακτικού για την τοποθέτηση καμερών στην πολυκατοικία, με βάση όσα προβλέπονται από τη σχετική οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.
ΘΕΜΑ 4ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Εργασίες καθαρισμού Κοινόχρηστων χώρων» και «Εργασίες καθαρισμού Κοινόχρηστων χώρων», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 5ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο οικόπεδο Δωρεάς Κοντώση Υψηλού Χωριού» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο οικόπεδο Δωρεάς Κοντώση Υψηλού Χωριού», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροπο- ποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 6ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο οικόπεδο Δωρεάς Κοντώση Υψηλού Χωριού» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο οικόπεδο Δωρεάς Κοντώση Υψηλού Χωριού», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 7ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Επισκευή Φρεατίων για απόβλητα ύδατα & καθαρισμός σχαρών με τοποθέτηση νέων όπου απαιτείται» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Επισκευή Φρεατίων για απόβλητα ύδατα & καθαρισμός σχαρών με τοποθέτηση νέων όπου απαιτείται», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 8ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Διαμόρφωση Γεφυριού με τσιμεντόστρωση Θέση Βλαστάρα» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Διαμόρφωση Γεφυριού με τσιμεντόστρωση Θέση Βλαστάρα», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 9ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Διάνοιξη νέας οδού μήκους 10m & πλάτους 3m & περιμετρικός καθαρισμός με απομάκρυνση προϊόντων εκσκαφής» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Διάνοιξη νέας οδού μήκους 10m & πλάτους 3m & περιμετρικός καθαρισμός με απομάκρυνση προϊόντων εκσκαφής», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 10ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία: Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Χρωματισμοί & εργασίες συντήρησης παλαιών ξύλινων κιγκλιδωμάτων κεντρικής πλατείας υψηλού χωριού με χρήση βερνικιού και συντηρητικό ξύλου» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Χρωματισμοί & εργασίες συντήρησης παλαιών ξύλινων κιγκλιδωμάτων κεντρικής πλατείας υψηλού χωριού με χρήση βερνικιού και συντηρητικό ξύλου», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 11ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Χρωματισμοί επί εξωτερικών επιφανειών επιχρισμάτων (οροφή Κρήνης -μεγάλη βρύση)» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας: «Χρωματισμοί επί εξωτερικών επιφανειών επιχρισμάτων (οροφή Κρήνης – μεγάλη βρύση)», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 12ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Χρωματισμοί επί παλαιών χρωματισμένων επιφανειών εξωτερικά του Ι.Ν Αγ. Μαρίνας με χρώμα ακρυλικής Βάσης» και «Απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Χρωματισμοί επί παλαιών χρωματισμένων επιφανειών εξωτερικά του Ι.Ν Αγ. Μαρίνας με χρώμα ακρυλικής Βάσης», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, Όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 13ο – Περί συμμετοχής του Κληροδοτήματος με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, στην δαπάνη με τίτλο: «Προμήθεια Παγκάκια για την Κεντρική Πλατεία του υψηλού Χωριού» και «Απευθείας ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια Παγκάκια για την Κεντρική Πλατεία του υψηλού Χωριού», σύμφωνα με το Ν.4182/2013, άρθρο 48, Όπως τροποποιήθηκε με την παρ.4 Άρθρο 171 ΝΟΜΟΣ 4261/2014, του κληροδοτήματος (κεφάλαιο αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία Κληροδότημα Ι. Κοντώση, μετά από συνοπτική έρευνα αγοράς.
ΘΕΜΑ 14ο – Αίτημα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κάμπου, για δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Κοινοτικού αύλειου χώρου της εκκλησίας Αγίου Βασιλείου στον οικισμό «Παλαιόμυλος» της Δημοτικής Κοινότητας Κάμπου, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης, στις 26 Ιουλίου 2025.
ΘΕΜΑ 15ο – Αίτημα της Ένωσης Ποτιδανείων Δωρίδας, για δωρεάν παραχώρηση χρήσης του χώρου του σχολείου Ποτιδάνειας, καθώς και του θεάτρου στον Αϊ-Γιώργη, για την πραγματοποίηση προγραμματισμένων πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δράσεων.
ΘΕΜΑ 16ο – Αίτημα της Πολιτιστικής Κίνησης Μαλανδρίνου «Ο ΦΥΣΚΟΣ», για δωρεάν παραχώρηση χρήσης: α) της κεντρικής πλατείας της Δημοτικής Κοινότητας Μαλανδρίνου, β) του κοινοτικού κτιρίου της κεντρικής πλατείας, γ) του κτιρίου του Λαογραφικού Μουσείου, για την πραγματοποίηση προγραμματισμένων πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δράσεων
- Διαφήμιση -