Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Με 25 θέματα στην ατζέντα , εκ των οποίων τα 5 αφορούν τη Δωρίδα συνεδριάζει την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 10:00 στη Λαμία το Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας .
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπυρίδων Νικολάου, τα 5 θέματα που αφορούν τη Φωκίδα για να συζητηθούν και αποφασισθούν είναι τα εξής :
Θέμα 5ο – Επιχορήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Φωκίδας. Εισηγητής Γεώργιος Δελμούζος, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας
Θέμα 8ο – Διόρθωση με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις Τμήματος Παραλιακής Οδού και Τοπικές Επεμβάσεις Διευθέτησης Ομβρίων Υδάτων Εντός του Οικισμού ΄΄ΧΑΝΙΑ΄΄ Τ.Κ. Τριζονίων ΔΕ Τολοφώνας Δήμου Δωρίδας» εξουσιοδότηση κ. Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. Εισηγητής Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Θέμα 16ο – Έγκριση σύναψης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δωρίδας για την υλοποίηση της πράξης της υπ΄αριθμ.214/12/6-7-2023 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Εισηγητής κ. Γεώργιος Δελμούζος, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας.
Θέμα 19ο – «Έγκριση σύναψης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δωρίδας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Διευθέτηση Ομβρίων Υδάτων Οικισμού Κερασιάς» εξουσιοδότηση κ. Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. Εισηγητής Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Θέμα 20ο – Έγκριση σύναψης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Ι.Μ. Βαρνάκοβας» εξουσιοδότηση κ. Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. Εισηγητής Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.