Τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο του νερού και προμήθεια τριών υδροφόρων στην Οικονομική Επιτροπή Δωρίδας
- Διαφήμιση -
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Συνεδρίασε δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δωρίδας .
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του πρόεδρου της Επιτροπής Αντιδημάρχου Σταύρου Πολίτη τα τρία θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν είναι :
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ του «Δικτύου για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό στη Φωκίδα- Δίκτυο Δελφών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, των Δήμων Δελφών και Δωρίδος και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και ορισμός μέλους στην Επιτροπή Παρακολούθησης με τον αναπληρωτή του για το έτος 2022.
-- Διαφήμιση --
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικών 4 και 5 της Επιτροπής Διαγωνισμού, Ηλεκτρονική αποσφράγιση, αξιολόγηση επικαιροποιημένων – συμπληρωματικών δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου και ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ/ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ», (CPV): 42961200-2), Χρηματοδότηση: Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, πρώην ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών, Κ.Α. 63-7135.002, υποέργο Νο2., για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Δωρίδος, με Ανοικτή «άνω των ορίων» Διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ με εκτιμώμενη αξία 1.300.169,76€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (Αριθμ. Διακήρυξης 3057/01-04-2021 – ΑΔΑΜ: 21PROC008375678), που αφορά τους υπ. αριθμ. συστ. ΕΣΗΔΗΣ, 108230.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση: Πρακτικό υπ΄ αριθμ.3 – Ηλεκτρονική αποσφράγιση, αξιολόγηση των δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου και ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: «Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ: Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων Δήμου Δωρίδος (ΥΑ 4748/20-02-2018)», για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Δωρίδος, με Ανοικτή Διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ με εκτιμώμενη αξία 252.960,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (Αριθμ. Διακήρυξης 12010/15.11.2021 – ΑΔΑΜ: 21PROC009535030), που αφορά τους υπ .αριθμ. συστ. ΕΣΗΔΗΣ, 142795, Προμήθεια τριών (3) υδροφόρων οχημάτων χωρητικότητας 2000 λίτρων για τις ανάγκες του Δήμου Δωρίδος».
- Διαφήμιση -