Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

Πρώτος προορισμός των Άγγλων η Ελλάδα μετά την κρίση του κορωνοϊού. Εγκώμια εφημερίδων των ΗΠΑ!

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Η Ελλάδα έχει αφήσει καλές αναμνήσεις στους Βρετανούς, πολλοί από τους οποίους επισκέπτονται την χώρα μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο δημοσίευμα με θετικές αναφορές που φιλοξενείται στην βρετανική εφημερίδα “The Telegraph”.

Ο συντάκτης του άρθρου Ολιβερ Σμιθ ενημερώνει ότι το πρώτο μέρος που θα επισκεφτεί όταν τελειώσει η κρίση του κορωνοϊού θα είναι η Ελλάδα, εξηγώντας ότι οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, ο ήλιος πάντα λάμπει και μπορεί κανείς να πάει από τη Βρετανία σε λίγες μόνο ώρες με το αεροπλάνο.

Επίσης αναπολεί την παρθένα ζωή των νησιών, το απλό φαγητό και τη διαμονή, τις ήσυχες παραλίες, τις βόλτες στη φύση, την ορεινή ενδοχώρα και την απόλυτη απομάκρυνση από τα άγχη της σύγχρονης ζωής.

-- Διαφήμιση --

«Εάν κάτι έχω μάθει από τα ταξίδιά μου εδώ και 35 χρόνια είναι μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές και αυτή είναι η Ελλάδα», τονίζει ο δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρει, έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα οχτώ νησιά της Ελλάδας (Σκιάθο, Παξούς, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελο, Μύκονο και Τήνο) κι έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι μεγαλύτερες εφημερίδες των ΗΠΑ , New York Times, και Washington Post έχουν φωτογραφικό αφιέρωμα από την Αθήνα στο οποίο τονίζεται ότι, σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη περιοριστικών μέτρων επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα κινήθηκε ταχύτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες γι αυτό έχει πολύ λιγότερα κρούσματα και θανάτους συγκριτικά.

Το φωτογραφικό αφιέρωμα για την έγκαιρη αντίδραση της Ελλάδας παρουσιάζει εναέρια φωτογραφική λήψη της έρημης -πλέον- οδού Πανεπιστημίου, και πολλών άδειων δρόμων της Αθήνας, λόγω των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων που έχουν εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, όπως επισημαίνεται προσθέτοντας ότι, σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη αυστηρότερων μέτρων, τα οποία γίνονται όλο και πιο περιοριστικά.

Στη συνέχεια, γίνεται περιεκτική περιγραφή των μέτρων αυτών, ενώ τονίζεται ότι στην Αθήνα βρίσκονται, αυτές τις ημέρες, καθαριστικά συνεργεία που απολυμαίνουν τους δρόμους και οι πεζοί είναι λιγοστοί.

Δείτε φωτογραφίες της Αθήνας που παρουσίασαν οι αμερικάνικες εφημερίδες για να δείξουν την πειθαρχία των Ελλήνων στα μέτρα κατά του κορονοϊού.

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -