Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ.Ευπαλίου οι δύο ληστές στα Μαλάματα ενώ αναζητούνται άλλα 4 άτομα
- Διαφήμιση -
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 37 και 25 ετών από το Πακιστάν, από αστυνομικούς του ΑΤ Ευπαλίου, ως δράστες της ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου σε σπίτι όπου διέμεναν δύο ομοεθνείς τους στα Μαλάματα Δωρίδας.
Οι δύο συλληφθέντες αναγνωρίσθηκαν χωρίς επιφύλαξη από τα θύματά τους, τα οποία και ξυλοκόπησαν άγρια προκειμένου να αφαιρέσουν συνολικό ποσό 1.000 ευρώ που είχαν επάνω τους από τις δουλειές στα γύρω χωράφια.
Τους είχαν βρει αιμόφυρτους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ευπαλίου στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο.
-- Διαφήμιση --
Στη ληστεία συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα και από τις αστυνομικές αρχές αναζητούνται τέσσερις ακόμη, επίσης Πακιστανοί υπήκοοι, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
- Διαφήμιση -