Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

Ανοιχτή επιστολή της Σοφίας Κουτσούμπα στους δημότες του Λιδωρικίου και της Δωρίδας

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

 

Κάποιοι πολίτες είναι με γνώμη πολιτική χωρίς κομματική όμως ένταξη και στήριξη ή επιρροή σε μεγάλο σόι ή επάγγελμα που τους συνδέει με πολύ κόσμο σε θέσεις αιχμής και ούτε βούλονται να παίξουν παιχνίδια « συμφερόντων…».

Συνεπώς, πώς να υπηρετήσουν το σύνολο για το γενικό καλό, εφ όσον δεν υπάρχει χώρος… Πολλές φορές αυτούς τους μικρούς ο κάθε ένας προσπαθεί να τους χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος!

Ήθελα να διευκρινίσω λοιπόν πως ούτε χειραγωγούμαι, ούτε ποδηγετούμαι. Ξέρω να άρχομαι (μια και μόνο έτσι μπορείς και να άρχεις …).

-- Διαφήμιση --

Μετά από πολλή δυσκολία αποφάσισα να εκτεθώ στην επιθυμία των συμπολιτών μου για πόστο ευθύνης και θυσίας για τον άλλο. Δεν υπεραίρομαι και ξέρω ότι πάντα υπάρχουν κατάλληλοι όπως κι εγώ… χωρίς να είμαι η μοναδική. Ίσως υπάρχουν και αξιώτεροι. Στους καιρούς που διανύουμε δεν γίνεται να κάνουμε κριτική μόνο και να ιδιωτεύουμε, αλλά να «χορέψουμε το χορό» και να…. σπάσουμε αυγά!

Όσοι έχουμε φλόγα για θυσία, όρεξη για φροντίδα στο συνάνθρωπο, δεν έχουμε δικαίωμα να μην πάρουμε θέση στη σκακιέρα φοβούμενοι μη λαβωθούμε ….

Ο κος Καπετζώνης, λοιπόν, γνωρίζοντας ποιά είμαι, την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου, το χριστιανο-κεντρικό μου αξιακό σύστημα και την εν γένει αξιοπρεπή μου στάση, που μου επιτρέπει να ορθώνω ανάστημα ή να παραχωρώ οδό, με τίμησε και μου έδωσε χώρο και βήμα μέσα στον συνδυασμό του ΔΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .              

Οι Υψηλές θέσεις είναι για να βλέπουμε τον κόσμο από ψηλά και να κατανοούμε τα προβλήματα του,να τον συμπονούμε και να μπορούμε να σκύβουμε να υπηρετήσουμε τον κάθε συνάνθρωπο (πρώτα δε τον πιο αδύναμο). Δεν είναι για να μας δει ψηλά ο κόσμος να εξυπηρετούμε το εγώ μας.

Η απόφαση της απόσυρσης της υποψηφιότητας μου βεβαιώθηκε και από τους δυο, όχι γιατί δειλιάσαμε, αλλά με σκοπό να παραχωρήσουμε οδό στην εξέλιξη καλύτερων συνθηκών για την ευόδωση αποτελεσμάτων και θεμάτων που αφορούν το έργο για τον τόπο μας. Η αλλαγή πλεύσης υλοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίαςσυνυπολογίζοντας όλες τις δυνάμεις του συνόλου.

Ο Κος Δήμαρχος ξέρει να τιμά και να είναι ευγενής. Γνήσια δημοκρατικός, συζητά και, αναλόγως των συνθηκών, είναι σκληρός ή ελαστικός, δεν ενδίδει σε μικροπρεπείς ενέργειες, που ποτέ κι εγώ η ίδια δεν επικροτώ.

Διευκρινίζω λοιπόν με όσο πιο σαφή τρόπο μπορώ πως δεν με έστειλε κανείς στο ψηφοδέλτιο ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ. Η πρόταση προϋπήρχε και η σκέψη επίσης. Δεν μπήκα για να συμπληρώσω καμιά ποσόστωση, και θεωρώ πως οι χωριανοί πρέπει να καταλάβουν πως η σταυροδωσία κρίνει και μπορεί να τοποθετήσει οποιονδήποτε στην κορυφή του τοπικού συμβουλίου όπως και να δημιουργήσει το σχήμα του υπολοίπου συμβουλίου.

Είμαι εδώ και διεκδικώ…εμείς οι γυναίκες νομίζω πρέπει επιτέλους να βγούμε μπροστά! Διεκδικώ οποιαδήποτε θέση. Δεν θα κάτσω σπίτι μου. Είτε εκλεχτώ, είτε όχι είμαι αποφασισμένη να παλέψω για τον τόπο μου από οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκομαι . Με ταπεινότητα σας καλώ να στηρίξετε την απόφαση μου αυτή.

Με τιμή

Σοφία Κουτσούμπα

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -