Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Χωρίς να δυσκολευτεί ο Απόλλων Ευπαλίου πέρασε με 1 – 0 από την Δεσφίνα στον πρώτο αγώνα με τον Ησαΐα για το Κύπελλο ΕΠΣ Φωκίδας 2018-2019.
Ο αγώνας ήταν σκληρός ιδιαίτερα από την πλευρά των γηπεδούχων και οι άνθρωποι του Απόλλωνα εκφράσανε τη δυσαρέσκειά τους με διαμαρτυρία προς την διαιτησία που επέτρεψε τα σκληρά μαρκαρίσματα.
Αποτέλεσμα αυτού μάλιστα ήταν και ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Μίχου στο Β΄ημίχρονο που αντικαταστάθηκε από τον Ζγουρίτσα.
Το μοναδικό τέρμα πέτυχε στις αρχές του Α΄ημιχρόνου ο Βαβάτσικος.
Ο επαναληπτικός θα γίνει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο δημοτικό γήπεδο Μαλαμάτων, για να δούμε ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Στον άλλον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Χρισσού είχαμε πραγματικό ντέρμπυ μεταξύ Αμφισσαϊκού και Ακαδημίας Άμφισσας που έληξε 2 – 2. Είχαμε εναλλαγή στο σκορ και ο Αμφισσαϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2- 2 στο 92΄λεπτό την Ακαδημία που είχε προηγηθεί δύο φορές.
Ο επαναληπτικός θα γίνει σε ημερομηνία που θα ορισθεί μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων και της διοργανώτριας ΕΠΣ Φωκίδας.