Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην έκθεση για τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά «FRESKON 2017», που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη.
Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Πρόκειται για ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, Διεθνή Συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, ομιλίες, κλπ.
Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Θεμιστοκλής Χειμάρας η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, για παραγωγούς του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της ανάδειξης των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων βαρύνουν την ίδια την επιχείρηση.
Όσοι επιθυμούν να τιμήσουν με την συμμετοχή τους το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο, και όχι αργότερα από την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, συμπληρώνοντας σχετική φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221036055).
Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών, καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση μπορείτε να αναζητήσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση http://freskon.helexpo.gr/el.