Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

Με επιτυχία το σεμινάριο της παρασκευής φυτικών καλλυντικών στο Ευπάλιο

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του σεμιναρίου , που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου, για την παρασκευή φυτικών καλλυντικών.

Οι εκπαιδευόμενοι ήρθαν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της Κοσμητολογίας, γνώρισαν τις φυσικές α΄ύλες, τον τρόπο με τον οποίο θα τις χρησιμοποιήσουν και θα τις ενσωματώσουν στην παρασκευή των δικών τους καλλυντικών, αντικαθιστώντας τα επιβλαβή χημικά συστατικά των βιομηχανοποιημένων καλλυντικών.

Ο Ευπαλιώτης Χημικός Γιώργος Μπόκαρης βοήθησε τους εκπαιδευόμενους να φτιάξουν τις δικές τους κρέμες και συγκεκριμένα στο α΄ μέρος του σεμιναρίου έφτιαξαν κεραλοιφή, κρέμα αντιγηραντική, γαλάκτωμα προσώπου και κρέμα χεριών.

Στις 9,10,11 και 12/6/2016 θα συνεχιστεί το β΄μέρος του σεμιναρίου , με παρασκευή νέων καλλυντικών από τους εκπαιδευόμενους.

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -