Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

Ξεκινά η μελέτη παράκαμψης Ναυπάκτου, δρόμος που εξυπηρετεί την Δυτ. Δωρίδα

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ξεκινά η γεωλογική μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών της παράκαμψης Ναυπάκτου, μετά την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στο Υπουργείο Υποδομών και τον μελετητή.

Υπενθυμίζεται ότι σοβαρό πρόβλημα καθίζησής είχε προκύψει στην Παράκαμψη της Ναυπάκτου τον περασμένο Απρίλιο με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστό το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του Περιφερειακού Δρόμου.

Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί προσωρινά μετά από εργασίες της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Ωστόσο έχει κριθεί απαραίτητη η μόνιμη αντιμετώπισή του και γι” αυτό και το Υπουργείο Υποδομών προχωρά στη γεωλογική μελέτη για να διαπιστωθεί πλήρως το πρόβλημα.

Ο δρόμος αυτός είναι η δυτική είσοδος και έξοδος της Δωρίδας , αν δεν θέλει κανείς να περνά μέσα από την Ναύπακτο , που είναι ασύμφορο, γιατί χρειάζεται τετραπλάσιο χρόνο για την ίδια απόσταση.

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -