Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Παραβρέθηκαν μόνο 15 μέλη από τα 50 … αλλά ζητάμε ανάπτυξη για τη Δωρίδα !

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Λιδωρίκι χθες Σάββατο.

Από τα 50 μέλη της, δυστυχώς παρουσιάστηκαν μόνο 15 και δεν υπήρξε απαρτία.

Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί αύριο Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα στο Λιδωρίκι , άσχετα με τον αριθμό των μελών που θα παρευρεθούν.

Η Επιτροπή Διαβούλευσης είναι η σημαντικότερη στο πλαίσιο του Καλλικρατικού Δήμου, έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις δραστηριότητες του Δήμου και κυρίως πάνω στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα , τους αναπτυξιακούς άξονες και άλλα σημαντικά οργανωτικά θέματα.

Η συμμετοχή στην Επιτροπή είναι τιμητική για κάποιους Δωριείς που μπορούν να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους στην αναπτυξιακή τροχιά της Δωρίδας.

Δυστυχώς την ίδια ώρα που έπρεπε να είναι στην συνεδρίαση της Επιτροπής διαθέτοντας λίγο χρόνο γιαυτό τον έρμο τόπο , προτίμησαν τα καφενεία και το αραλίκι της κριτικής για τους κυβερνομπαγάσιδες που μας παίρνουν τις Υπηρεσίες !

Κι όμως είναι μια ευκαιρία ουσιαστική, μέσα από την Επιτροπή, να στηριχθούν ενέργειες που θα δώσουν πνοή ανάπτυξης στη περιοχή κι όχι η γνωστή γκρίνια και κριτική στα καφενεία και τις ταβέρνες εκ του ασφαλούς , γιατί δεν έγινε εκείνο , γιατί δεν έγινε το άλλο , άντε και καμιά διαμαρτυρία όταν μας παίρνουν κάποια Υπηρεσία.

Ας το καταλάβουμε όλοι αυτό , ότι η εποχή της δημοσιοκρατίας και υπηρεσιοκρατίας για την στήριξη μιας περιοχής έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πρέπει να βρούμε νέους δρόμος ανάπτυξης για τον τόπο μας.

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

Άμεσες ειδοποιήσεις για τα τελευταία άρθρα μας - στη στιγμή!

- Διαφήμιση -