ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ”ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ”ΕΥΠΑΛΙΟΥ Τραυματίστηκε νεαρός με μηχανάκι
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Παρασκευή μεσημέρι 5 Αυγούστου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα SMART χρώματος μπλε (με μία άπειρη οδηγό, από τη Καρδ …) “έκλεισε το δρόμο” σε μηχανάκι (παπάκι) το οποίο οδηγούσε νεαρός από το Ευπάλιο .
Όπως αναφέρθηκε η “Κα με το μπλε SMART“, έκλεισε το παπάκι, με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στα χέρια. Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Ευπαλίου, μπροστά στο κρεοπωλείο του Σερεντέλου.
Στη συνέχεια ήρθε η μητέρα του νεαρού, η οποία τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου .
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο τραυματισμένος νεαρός, “προβληματίστηκε” περισσότερο για τη τύχη της εργασίας του, για το ποιός θα δουλέψει αύριο στη θέση του κατακαλόκαιρο, για το αν θα συνεχίσει να εργάζεται αύριο, παρά για το άσχημο ατύχημα .
*Τον συγχαίρουμε για το ήθος του και του ευχόμαστε, να μην έχει σπάσει το χέρι του καλοκαιριάτικα.
Όσον αφορά για τη Κα με το μπλε SMART, καλύτερα … να μην αναφερθούμε, αλλά να ευχηθούμε να μη βρεθούμε στο “διάβα της” !
*Έχουμε γράψει και άλλες φορές ότι η κεντρική λεωφόρος Εθν. Αντίστασης του Ευπαλίου, είναι σκέτη καρμανιόλα, διότι τα αυτοκίνητα και μηχανάκια, μετά τη γέφυρα στην μεγάλη ευθεία προς το Πευκάκι, αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους πεζούς (μικρά παιδιά με ποδήλατα που κάνουν βόλτες ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ηλικιωμένα άτομα κλπ).
Έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα. Φτάνει πια !
Έχουμε θρηνήσει αρκετούς νεκρούς σε αυτή τη κεντρική λεωφόρο καρμανιόλα (όλοι θυμόμαστε το Γιώργο Σφήκα και το πάτερ Μουτόπουλο) και οι υπεύθυνοι τοπικοί άρχοντες …δυστυχώς δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι σήμερα.
Πόσους νεκρούς πρέπει επιτέλους να κλάψουμε ?
Ελπίζουμε αυτή τη φορά, να υπάρξει ανταπόκριση από τη νέα Δημοτική αρχή (και την Αστυνομία) και να δοθεί η κατάλληλη λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα .
Πηγή : efpalio.wordpress.com