Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

- Διαφήμιση -

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΟΡΝΟΥ

- Διαφήμιση -

Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Του Παύλου Δωριάδη

Ζεστό χρήμα θα πέσει στους αγρότες της πεδιάδας του Μόρνου , με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας ,μετά από κάποια χρόνια καθυστερήσεων ,για αποζημιώσεις λόγω απώλειας της παραγωγής τους από τεχνικά έργα που γίνονται στη πεδιάδα .

Λίγο γιατί το θέμα παρα-ωρίμασε , λίγο οι δημοτικές εκλογές και το καλό έγινε .

-- Διαφήμιση --

Έτσι λοιπόν με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομίας , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Π. Ρήγας , το έργο «Δίκτυο Ανοικτών Διωρύγων Πεδιάδας Μόρνου Νομού Φωκίδας» με συνολικό προϋπολογισμό δημοσίας δαπάνης 4,5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ ,εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2010 στη ΣΑΕ 081/8.

Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις αποζημιώσεις παραγωγών για ζημιές που έχει πάθει η παραγωγή τους κατά τη διάρκεια κατασκευής του ανωτέρω έργου .

Με αυτό τον τρόπο , σύμφωνα με τις διευκρινήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες , με την ένταξη δηλαδή του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , στη ΣΑΕ 081/8 , δρομολογείται και η καταβολή της δαπάνης των αποζημιώσεων και στους γεωργούς της πεδιάδας του Μόρνου για την καταστραφείσα παραγωγή το έτος 2008 , με καθυστέρηση δύο χρόνων .

- Διαφήμιση -

Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter

- Διαφήμιση -